(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
RYCHLOVKA - kořeněné kuřecí ŠPALÍČKY nebo KŘIDÉLKA upečené v troubě

Potřebné ingredience
10 kuřecích špalíčků, 1lžíce Tandoori Masala (kupuji v Albertu), 1lžíce grilovacího koření, 1lžíce drceného kmínu, 1lžíce vegety, 1lžíce hořčičného semínka a 7lžic strouhanky
Postup přípravy
Všechno koření a strouhanka se smíchá a ve směsi obalujeme špalíčky nebo křidélka, která jsme opláchli pod tekoucí vodou (to stačí nemusí se v ničem namáčet). Obalené kousky klademe na plech vyložený pečicím papírem. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme na 160 (v horkovzdušné troubě) po 30 minutách kousky masa otočíme a pečeme dalších 30 minut. A je hotovo. Ničím nemastíme, nepodléváme....když jsem zkoušela poprvé, byla jsem zvědavá jak to dopadne... koření krásně provoní byt a za hodinu je výborná šťavnatá mňamka. Rychlé, jednoduché a prakticky bez nádobí...takové recepty mám nejraději :))).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Petrůvka1
(upraveno)
29. 5. 2017, 10:02
Dobrý den, opravdu se nemusí křidélka či špalíčky v ničem namáčet?ani předvařit?fakt to jde dobře od kosti?musím vyzkoušet

nahlásit
laskonka333
(upraveno)
5. 5. 2017, 23:54

nahlásit
metlicka
(upraveno)
16. 2. 2017, 16:01
prosím dá se něčím nahradit to tandoori masala

nahlásit

r.mysinska
(upraveno)
16. 2. 2017, 13:04
Dobry den
Uz hodnekrat jsem zkousela recepty z netu a i kdyz byly vychvalovany do nebes, nebylo to dobre...tento recept je ale naprosta pecka!!!
Vzdy varim na dva dny, ale je mi jasne, ze az prijede manzel z prace, na zitrek nezbudou ani kosti
dekuju za skvely tip!










nahlásit

lidahan
(upraveno)
26. 11. 2012, 16:08
dnes jsem dělala, bylo to dobré, ale na můj vkus moc slané. Asi jsem špalíky obalila moc důkladně
nahlásit
Suzanka2
(upraveno)
14. 2. 2011, 8:44
geniální, fakt jsem se přejedla ...

nahlásit

kopretin.a
(upraveno)
29. 7. 2010, 7:40
dělala jsem křidélka a musela jsem je trošku metličkou poťupkat olivovým olejem - jinak ta strouhanka opadávala a vůbec by neměla tu barvu, co máte na obrázku...ale bylo to vynikajícící

nahlásit

CIMCA
(upraveno)
13. 8. 2010, 17:18
@kopretin.a
Jsem ráda, že vám chutnalo
, ale nikdy tam olej nepřidávám...
, zítra dělám na oslavu
. Romana



nahlásit

Leňula*B
(upraveno)
19. 7. 2010, 9:32
tak dnes opět váš receptík, děkuji ,
minule jsem nenapsala koment a dneska napravuji, děkuji
výborná rychlovka a vychytávka






nahlásit

CIMCA
(upraveno)
23. 7. 2010, 17:18
@Leňula*B
Děkuji za komentík
. Jsem ráda, že vám chutná! Mi je milujeme a děláme často v létě je to parádní jídlo třeba jen tak se zeleninkou a
. Krásné léto
.



nahlásit
NIRI
(upraveno)
27. 4. 2010, 18:11
Tak jsem dělala a opravdu nemají chybu a ještě jsou zdravé.Dělala jsem přesně podle vás,a velká poklona.V sobotu budu dělat znovu,fakt supr!!!!!!!!!!Už vím že to bude u nás oblíbené.Mockrát děkuji









nahlásit

CIMCA
(upraveno)
30. 4. 2010, 21:04
@NIRI
Jsem moc ráda, že vám chutnalo
. Taky děláme často tuto mňamku


nahlásit

CIMCA
(upraveno)
6. 5. 2010, 8:56

nahlásit

Rubiales
(upraveno)
24. 4. 2010, 14:50
Geniální. Moje malá strašně miluje řízky a stále jsem řešila, jak jí je dopřát a přitom omezit smažené. A tohle je super dietní varianta. Špalíčky jsem zbavila i kůže a přidala na ně plátek másla. Nedala jsem to vaše koření z Alberta ani hořčičné semínko, ale přidala jsem sezamové semínko. Budu dělat častěji, díky za nápad.


nahlásit

CIMCA
(upraveno)
6. 5. 2010, 8:55
@Rubiales
no vidíte, jsem ráda, že vás to inspirovalo .... někdy vyzkoušejte i originál třeba jen pro dospěláky.


nahlásit

žabada
(upraveno)
23. 3. 2010, 6:57
Hned bych se zakousla




nahlásit

CIMCA
(upraveno)
24. 3. 2010, 12:10
@žabada
Nakupte suroviny a zkuste to, je to opravdu mňamka
. Romana

nahlásit

CIMCA
(upraveno)
25. 3. 2010, 12:44
@CIMCA
Dejte potom, prosím, vědět jak vám chutnalo
.


nahlásit